راهنمای خرید بهترین تلویزیون پاناسونیک و برترین مدل های سال 2020

پاناسونیک یکی از شرکت‌های بسیار بزرگ ژاپنی است که سابقه بسیار درخشانی در تولید محصولات صوتی و تصویری دارد. آنچه که تلویزیون‌های پاناسونیک را از سایر تلویزیون‌های بازار متمایز می‌کند، فرمت‌های HDR آن و کیفیت و توانایی پردازنده‌هایی است که طراحی و تولید می‌کند. در ادامه این راهنمای خرید مرور مفصلی خواهیم داشت بر تکنولوژی‌هایی که پاناسونیک در تلویزیون‌های خود به کار می‌برد و چند مدل از بهترین تلویزیون های سال 2020 و 2019 این شرکت را معرفی و بررسی می‌کنیم.

پردازنده هوشمند HCX Pro

در خصوص بهرتین تلویزیون های پاناسونیک باید گفت که این شرکت اعلام کرده که امسال تمامی تلویزیون‌هایی که صفحه OLED دارند به آخرین نسل پردازنده HCX مجهز خواهند شد. پاناسونیک تجربه بسیار خوبی در تولید تلویزیون برای استودیو‌های پخش فیلم‌های سینمایی دارد که به لطف این تجربه، پیشبینی می‌شود نسل جدید HCX توانایی خارق العاده ای در نمایش رنگ‌های واقعی و بسیار دقیق داشته باشد.

به لطف بهبود‌هایی که روی نسل جدید این پردازنده صورت گرفته، تماشای فیلم‌های سینمایی بسیار لذت بخش خواهد بود و به گفته پاناسونیک، عملکرد و بازدهی نسل جدید پردازنده HCX و کیفیت تصویر تلویزیون‌های مجهز به آن، توسط جمع کثیری از فیلم سازان و فیلم بردارآن‌هالیوودی تائید شده است.

راهنمای خرید بهترین تلویزیون پاناسونیک و معرفی بهترین مدل های سال 2020 6

بلندگو‌های سه بعدی

تلویزیون‌هایی که از قابلیت دالبی آتموس بهره می‌گیرند، توانایی پخش صدا به صورت سه بعدی را خواهند داشت از جمله تلویزیون‌های LG و پاناسونیک؛ اما ابتکار پاناسونیک مربوط به نحوه قرار گیری اسپیکر‌های آن‌ها است که صدا را به سمت سقف خانه پخش کرده و با برخورد صدا به سقف، گویی صدا از بالا پخش شده و به در پشت سر شما اکو می‌شود. تنها مدلی که به این نوع از اسپیکر‌ها مجهز شده، GZ2000 است که پیش بینی می‌شود در سال 2020 نام آن به HZ2000 تغییر یابد و از همان تکنولوژی اسپیکر‌های سه بعدی برخوردار خواهد بود.

https://mihankalaa.com/blog/best-tv-brand-in-the-world-in-2020/

نوردهی موضعی

تمامی تلویزیون‌های LCD به یک صفحه پشتی نیاز دارند تا نور را تولید کرده و روی صفحه LCD بتاباند که در نهایت باعث نمایش تصویر می‌شود. به تعداد نورهایی که روی یک قسمت از صفحه تابانده می‌شود نوردهی ناحیه‌ای می‌گویند و هرچه تعداد این ناحیه‌ها بیشتر باشد، کنتراست تلویزیون و کنترل رنگ‌ها بالاتر و بهتر خواهد بود.

در صورتی که تعداد ناحیه‌های نوردهی کمتر باشند، در تصاویری که قسمت‌های تیره و روشن کنار هم قرار گرفته باشند، نور قسمت‌های روشن وارد قسمت‌های تیره می‌شود و کیفیت تصویر پایین می‌آید. مدل‌های FX740 و FX700 به نسل قدیمی‌تر این تکنولوژی مجهز شده‌اند و پیشرفته‌ترین نوع نوردهی ناحیه‌ای تنها در مدل FX750 به کار رفته است.

فناوری HDR10+ و HLG

فناوری HDR10+ پیشرفته‌ترین نسل HDR در بهرتین تلویزیون های پاناسونیک است که کنتراست تصاویر را تا حدود زیادی بالا می‌برد و به بهبود کیفیت تصاویر تاریک کمک شایانی می‌کند. HLG نیز یک نوع HDR است که توسط شبکه‌های تلویزیونی که محتوای خود را با فرمت HDR پخش می‌کنند مورد استفاده قرار می‌گیرد. HLG در حال حاضر چندان مورد توجه قرار نگرفته اما در طی چند سال آینده و با ظهور شبکه‌های HDR نقش مؤثری در افزایش کیفیت و کنتراست تصاویر خواهد داشت.

راهنمای خرید بهترین تلویزیون پاناسونیک و معرفی بهترین مدل های سال 2020 4

حالت فیلم ساز

جالب است بدانید در غالب موارد فیلم‌های سینمایی آن گونه که کارگردان، فیلم بردار یا تدوین گر آن را ساخته‌اند روی صفحه تلویزیون ما نمایش داده نمی‌شود. در واقع تلویزیون‌های ما با اضافه کردن افکت‌های دلخواه و تغییراتی که روی رنگ، روشنایی، کنتراست و … تصویر اعمال می‌کنند، موجب تغییراتی در نحوه نمایش فیلم می‌شوند. حالت فیلم ساز فیلم را به صورتی نمایش می‌دهد که سازندگان آن می‌خواهند؛ بدون هیچ گونه فیلتر و افکت اضافی که مطمئناً برای دوست داران سینما تجربه‌ای بسیار خوب را رقم خواهد زد.

بیشتر بخوانید: راهنمای خرید تلویزیون در سال 99 و معرفی بهترین تلویزیون های جهان

دالبی ویژن

همان‌ طور که اشاره کردیم، تکنولوژی HDR برای افزایش کنتراست تصاویر ابداع شده است؛ اما متأسفانه در مواردی اگر کمی ریزبین باشیم، می‌بینیم که HDR در جنگ برای افزایش کنتراست، کیفیت و رزولوشن تصاویر را کاهش می‌دهد. از آنجایی که HDR معمولاً در تلویزیون‌های 4K استفاده به کار برده می‌شود، افت کیفیت تصاویر در آن‌ها محرز خواهد بود؛ اما چاره چیست؟ تکنولوژی IQ دالبی ویژن که در بهترین تلویزیون های پاناسونیک به کار رفته است، با استفاده از حسگر‌های تعبیه شده در تلویزیون، میزان نور محیط را اندازه گیری کرده و کنتراست تصویر را با توجه به نور محیط تنظیم می‌کند تا از افت کیفیت تصاویر جلوگیری شود.

بهترین تلویزیون 2020 پاناسونیک

در حال حاضر تنها مدلی که پاناسونیک برای سال 2020 معرفی کرده، تلویزیون OLED و پرچم‌دار این شرکت با نام HZ2000 است.

پاناسونیک HZ2000

راهنمای خرید بهترین تلویزیون پاناسونیک و معرفی بهترین مدل های سال 2020 1

بهترین تلویزیون‌های پاناسونیک همیشه تنظیمات گسترده‌ای برای تغییر مشخصات تصویر در اختیار کاربران قرار می‌دهند اما امسال قضیه کمی فرق می‌کند. پاناسونیک اعلام کرده در زمان دریافت تلویزیون، تنظیمات تصویر آن به نحوی قرار داده شده که مورد تائید برجسته‌ترین فیلم سازان، تدوین گران و فیلم بردارآن‌هالیوودی بوده و هر تصویری را با بهترین کیفیت و بدون هیچ‌ گونه اختلالی نمایش خواهد داد. در صورتی که ترجیح می‌دهید کیفیت تصاویر را خودتان تنظیم کنید، HZ2000 امکانات و تنظیمات بسیار گسترده‌ای را به این منظور در اختیار شما قرار می‌دهد.

ناگفته نماند صفحه‌های OLED معمولاً روشنایی کمتری نسبت به صفحه‌های LCD دارند اما پاناسونیک ادعا می‌کند صفحه OLED مدل HZ2000 نسبت به رقبای خود 20 درصد روشنایی بیشتری دارد و IQ دالبی ویژن و حالت فیلم ساز نیز به تولید تصویری هرچه بهتر کمک شایانی می‌کنند.

بهترین تلویزیون 2019 پاناسونیک

پاناسونیک تا حدودی مدل‌های نسبتاً محدود اما بسیار با کیفیتی تولید می‌کند به همین دلیل بهترین مدل‌های سال 2019 این شرکت نسبت شرکت‌های دیگری مثل سامسونگ و ال جی تنوع کمتری دارند اما کیفیت تصاویر آن‌ها در سطح بسیار بالایی قرار داشته و باعث شده در بازار رقابت امروزی از جایگاه خوبی برخوردار باشد.

پاناسونیک GZ2000 OLED

بهترین تلویزیون 2019 پاناسونیک

اگرچه بیشتر شرکت‌ها مثل ال جی، سامسونگ و سونی در سال 2019 دست به تولید تلویزیون‌های 8K زدند اما پاناسونیک به دلیل قیمت بالا این تلویزیون‌ها و نبود محتوای 8K هنوز وارد این بازار نشده است.

مدل GZ2000 به عنوان یکی از بهترین تلویزیون های پاناسونیک به پردازنده HCX PRO مجهز شده و به کمک رنگ شناسآن‌هالیوودی، رنگ‌هایی که توسط این تلویزیون نمایش داده می‌شوند در نزدیک‌ترین حد ممکن به واقعیت قرار دارند. البته ناگفته نماند پردازنده علاوه بر توانایی بهبود رنگ تصویر، روشنایی آن را نیز تا حدود زیادی بالا می‌برد تا نور کم صفحه‌های OLED مشکلی برای نمایش تصاویر به وجود نیاورد.

پاناسونیک همواره توجه ویژه‌ای به HDR داشته و امسال علاوه بر HDR10+، تلویزیون‌های خود را به دالبی ویژن نیز مجهز کرده که به آن‌ها اجازه می‌دهد کنتراست تصاویر را به صورت کاملاً بهینه و مؤثر بالا ببرند.

جالب است بدانید تمام صفحه‌های OLED توسط ال جی تولید می‌شود اما آنچه GZ2000 را از سایر تلویزیون‌های OLED متمایز می‌کند، زمان و انرژی است که پاناسونیک برای بهبود کیفیت رنگ‌های این صفحه نمایش صرف کرده تا تجربه‌ای که از تماشای این تلویزیون به بیننده منتقل می‌شود، کاملاً منحصر به فرد باشد.

GZ2000 اولین تلویزیونی است که با استفاده از اسپیکر‌هایی که رو به سقف کارگذاری شده‌اند، می‌تواند صدایی سه بعدی و سقفی تولید کند تا تکنولوژی دالبی آتموس بتواند به نحو مؤثری صدای سه بعدی مربوط به هر تصویر را مدیریت و آن را از جانب اسپیکر‌ها پخش کند.

پاناسونیک GZ1500 OLED

تفاوت‌های این مدل به عنوان یکی دیگر از بهترین تلویزیون های پاناسونیک با برادر بزرگ‌ترش (GZ2000) چندان زیاد نیست اما نمی‌توان از تأثیر آن‌ها روی تجربه‌ای که به بیننده عرضه می‌دارند چشم پوشید. البته درست‌تر بود اگر می‌گفتیم شنونده چرا که عمده تفاوت‌ها به جنبه‌های شنیداری مربوط می‌شوند نه کیفیت تصاویر. اگرچه هردو تلویزیون دارای تکنولوژی دالبی آتموس هستند اما GZ1500 فاقد اسپیکر‌های سقفی است در نتیجه عملکرد دالبی آتموس در این مدل به اندازه GZ2000 تحسین برانگیز نیست.

مورد دیگر مربوط به زمان صرف شده برای تنظیم کیفیت اسپیکر‌ها است و به نظر می‌رسد پاناسونیک با طراحی بهتر اسپیکر‌های GZ2000 موفق شده تفاوت پخش صدا میان این دو مدل را کاملاً محسوس کند. GZ2000 نسبت به GZ1500 کیفیت و شفافیت صدای بهتری دارد اما این به هیچ عنوان به معنای ضعف GZ1500 نیست و فارغ از صدا، تصویر نمایش داده شده توسط هردو تلویزیون تا حدود زیادی مشابه است. سایر امکانات به کار رفته در هر دو مدل کاملاً مشابه بوده و هر دو در اندازه‌های 55 و 65 اینچی روانه بازار می‌شوند.

پاناسونیک GZ1000OLED

به نظر می‌رسد پاناسونیک امسال سعی داشته در تمامی محدوده‌های قیمتی تلویزیون تولید کند و بدین صورت کنترل بیشتری روی بازار داشته باشد. اگرچه حدس می‌زنیم قیمت این مدل پایین‌تر از مدل‌های بالا باشد اما گذشته از کیفیت اسپیکر‌ها و تجربه صوتی، تصویر نمایش داده شده تفاوت چندانی با مدل‌های گران قیمت‌تر ندارد و در صوتی که مایل باشید می‌توانید با پرداخت قیمت کمتری، صاحب تلویزیونی با صفحه OLED، رزولوشن 4K، دالبی آتموس، دالبی ویژن، HDR10+ و مجهز به پردازنده HCX PRO شوید.

پاناسونیک GZ950 OLED

مشخصات این مدل نیز با مدل قبلی بسیار مشابه است و به جز طراحی آن‌ها، تشخیص تفاوت اساسی بسیار دشوار است. اگرچه طراحی GZ1000 جدید‌تر است اما مدل GZ950 نیز زیبا به نظر می‌رسد و صرفاً به دلیل طراحی متفاوت می‌توانید آن را با قیمت ارزان‌تری خریداری کنید.

پاناسونیک GX800

وجه تمایز این سری، نوع صفحه نمایش آن‌ها است که به جای OLED، از نوع LCD هستند. علاوه بر این، وظیفه پردازش اطلاعات بر عهده نسل قدیمی‌تر پردازنده‌های HCX است. البته قدیمی بودن پردازنده‌ها به معنی ضعف آن‌ها نیست و به لطف حالت فیلم ساز، تصاویر از وضوح بسیار خوب و رنگ‌هایی بسیار واقعی در زمان تماشای فیلم‌های سینمایی برخوردار خواهند بود.

علاوه بر این‌ها پاناسونیک هردو فیلتر HDR10+ و دالبی ویژن را در این مدل‌های خود گنجانده و با داشتن قابلیت‌های دالبی آتموس، GX800 به یکی از پیشرفته‌ترین LCD‌های حال حاضر بازار تبدیل شده است که در اندازه‌های 40، 50، 58 و 65 اینچی عرضه می‌شود.

پاناسونیک GX700

همان‌ طور که قبلاً نیز اشاره کردیم پاناسونیک تعداد زیادی تلویزیون تولید نمی‌کند و GX700 تنها تلویزیون میان رده این شرکت محسوب می‌شود. علاوه بر حذف پردازنده HCX و قابلیت دالبی ویژن، دالبی آتموس نیز حذف شده که تأثیر آن روی صدا انکار ناپذیر است. تنها قابلیتی که این تلویزیون را به مدل‌های گران قیمت‌تر متصل می‌کند، HDR10+ است.

تمامی مدل‌هایی که قبلاً به آن‌ها اشاره کردیم از قابلیت فرمان‌های صوتی برای کنترل تلویزیون پشتیبانی می‌کنند اما مدل GX700 از این قابلیت نیز بی نصیب مانده است.

پاناسونیک GX550

مدل GX550 پایین رده‌ترین تلویزیون پاناسونیک در سال 2019 محسوب می‌شود که با پشتیبانی از HDR10 و بدون داشتن سایر امکانات و تکنولوژی‌های شرکت پاناسونیک فقط برای استفاده‌های معمولی طراحی شده پس نباید انتظار امکانات یک تلویزیون کاملاً پیشرفته را از آن داشت. مدل GX550 در اندازه‌های 43، 49 و 55 اینچ عرضه می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

خانه
منو